Team3

Christine Horne : biORAKEL

Christine Horne

Jeg heter Christine, er 24 år, og er på mitt 3 semester ved masterretningen utviklingsbiologi og fysiologi. Alt innen biologi er av stor interesse, men jeg er spesielt interessert i molekylærbiologi og fysiologi. I masteroppgaven min skriver jeg om laks, hvor jeg ser på mekanismene som foregår i hjernen rundt fotoresepsjon og start av kjønnsmodning. Bachelorgraden min er i biologi, men en stor del av valgfagene mine er i molekylærbiologi, så jeg kan forhåpentligvis være til hjelp med begge deler.

Ivan Abbdissen : biORAKEL

Ivan Abbdissen

Jeg er 26 år gammel og går 1. året master på molekylærbiologi. Bacheloren min er ifra UiB, så jeg er godt kjent med fagene og professorene innad i molekylærbiologi slik at jeg kan hjelpe andre studenter på en best mulig måte. Det jeg kan tilby er å gi en god veiledning på hvordan det er lurt å tenke for å knekke vanskelige nøtter, samt noen triks og tips som man opparbeider seg gjennom erfaring. Jeg vet hvor vanskelig det er å sette seg inn i IMRaD, så der kan jeg komme med råd. Ingen spørsmål er dumme og om det er et spesifikt spørsmål eller man bare vil diskutere meningen med livet så er jeg med på det. Selv så er jeg interessert i metabolske sykdommer og skal skrive masteroppgave om en patogen variant av et lipase enzym som skilles ut ifra bukspyttkjertelen kalt caboxyl ester lipase (CEL).

Marius Nilsen : biORAKEL

Marius Nilsen

Jeg er 22 år og begynte nettopp på masterprogrammet i marin biologi ved UiB. Fra før av har jeg bachelor i biologi. Jeg dro ett semester på utveksling til Hawaii som en del av bacheloren, noe jeg kan anbefale sterkt. Jeg har alltid villet bli marin biolog, og leter nå etter noe spennende jeg kan spesialisere meg i.

Jenny Neuhaus : biORAKEL

Jenny Neuhaus

Jeg tok min bachelorgrad i biologi her ved UiB og fullførte studiet med et knallbra semester på Universitetssenteret på Svalbard (UNIS). Nå er jeg tilbake i Bergen og har begynt på master i marinbiologi. Jeg har alltid elsket havet og synes det er helt fantastisk å studere organismene som bor i det store blå. Det er nesten litt vanskelig å si hva jeg brenner mest for, men blekkspruter og marine nakensnegler faller i hvert fall under denne kategorien. Det er spesielt gøy å observere dyrelivet under vannoverflaten, og derfor dykker jeg regelmessig med dykkerklubben SUB. Jeg ser fram til et nytt semester som biORAKEL og håper dere har mange spørsmål til oss.