Team3

Sigval Myren : biORAKEL

Sigval Myren

Hei! Mitt navn er Sigval Myren og er 22 år. Eg går en master i havbruksbiologi og har gått på universitet i 4 år. Eg er glad i å hjelpe andre så bare huk tak i meg.
P.S Eg har for tiden på meg fotlenke, så dere kan ikke nå meg utenom orakeltimene.

Eliya Cholakova : biORAKEL

Eliya Cholakova

Eliya.Cholakova@student.uib.no

Jeg er andre års masterstudent i mikrobiologi her ved UiB og har også tatt fag på Svalbard. Jeg flyttet fra Bulgaria til Norge for syv år siden, men jeg tok bachelorgraden min ved University of Edinburgh, Skottland (Honours, 4 år). Der studerte jeg bioteknologi som hovedfag og lærte mye innen molekylær- og cellebiologi, immunologi og genetikk. Bacheloroppgaven min handlet om mikroorganismer som finnes i luftveiene hos sau og nå jobber jeg med ekstremofile mikrober. Jeg er glad i å hjelpe, klar til å lese oppgaver og vil gjerne gi detaljerte tilbakemeldinger!

Jenny Neuhaus : biORAKEL

Jenny Neuhaus

Jeg tok min bachelorgrad i biologi her ved UiB og fullførte studiet med et knallbra semester på Universitetssenteret på Svalbard (UNIS). Nå er jeg tilbake i Bergen og har begynt på master i marinbiologi. Jeg har alltid elsket havet og synes det er helt fantastisk å studere organismene som bor i det store blå. Det er nesten litt vanskelig å si hva jeg brenner mest for, men blekkspruter og marine nakensnegler faller i hvert fall under denne kategorien. Det er spesielt gøy å observere dyrelivet under vannoverflaten, og derfor dykker jeg regelmessig med dykkerklubben SUB. Jeg ser fram til et nytt semester som biORAKEL og håper dere har mange spørsmål til oss.