Team3

Nils Mo : biORAKEL

Nils Mo

biORAKEL

Eg heter Nils og er 23 år gammal. Begynte haust 2019 på ein mastergrad i fiskeriobiologi og forvaltning, og har bachelorgrad i biologi frå UiB. Eg kjem opphavleg frå Norheimsund i Hardanger. Likar biologi sidan det er eit spanande og variert emne, med særleg interesse for det marine.

Ingrid Dahle : biORAKEL

Ingrid Dahle

biORAKEL

Jeg heter Ingrid, jeg er 22 år og har startet på fjerde år på lektorutdanning i biologi og matte. Jeg syns at alt innenfor biologi er kjempespennende, men jeg er spesielt interessert i planteøkologi og evolusjon. Har vært på utveksling et semester i Østerrike, og tatt et fag på Svalbard. Det har vært kjempekjekt!

Ovidie Mari Lynge : biORAKEL

Ovidie Mari Lynge

biORAKEL

Eg heiter Ovidie og er 23 år gamal. Har vokse opp på Sunnmøre, men har budd i Bergen dei siste tre åra. I 2016 starta eg på bachelor i biologi ved uib og no i haust fortsette eg med ei mastergrad i Marinbiologi. Forrige semester opphalt eg meg på Svalbard. Der fekk vi blant anna lære "1000 måtar å døy på i Arktiske strøk" og mykje om hoppekrepsar, der begge ting var veldig spennande. Eg likar det meste innan biologi!

Vanja Sand Syversen : biORAKEL

Vanja Sand Syversen

biORAKEL

Jeg heter Vanja, 22 år og går for tiden på første semester av min master i biodiversitet, evolusjon og økologi. Tok også bachelorgraden min i biologi på uib, men med et siste semester på utveksling i Australia, noe som kan anbefales på det sterkeste.

Post navigation