Team2

Solveig Siqveland : biORAKEL

Solveig Siqveland

biORAKEL

Jeg er 23 år, og begynte på master i molekylærbiologi nå i høst. Jeg har også en bachelor i molekylærbiologi fra UiB og har vært kollokvieleder i ulike molfag, så jeg vet hva som skal til for å lykkes! Nå for tiden er jeg i prosessen med å finne ut detaljene i masteroppgaven som jeg starter på neste semester. Bortsett fra diverse molfag så har jeg også hatt toksikologi og mikrobiologi hvis noen lurer på noe der! Ellers så kan jeg hjelpe til med både spørsmål og innleveringer.

Marius Nilsen : biORAKEL

Marius Nilsen

biORAKEL

Jeg er 22 år og begynte nettopp på masterprogrammet i marin biologi ved UiB. Fra før av har jeg bachelor i biologi. Jeg dro ett semester på utveksling til Hawaii som en del av bacheloren, noe jeg kan anbefale sterkt. Jeg har alltid villet bli marin biolog, og leter nå etter noe spennende jeg kan spesialisere meg i.

Rune Storli : biORAKEL

Rune Storli

biORAKEL

Jeg fullførte min bachlor i biologi våren 2019, og tar for tiden et postbachlor studieår før jeg planlegger å starte på masteren til neste høst. Har hovedsakelig brukt valgfagene mine på kjemifag. Har også tilbrakt 1 semester i Australia på utveksling.

Tonje Olsen Totland : biORAKEL

Tonje Olsen Totland

biORAKEL

Jeg heter Tonje, er 24 år gammel og har nettopp startet på master i biodiversitet, evolusjon og økologi. Jeg tok bacheloren i biologi her ved UiB, og fullførte graden med et spennende semester på utveksling i Australia. Biologi har alltid vært av stor interesse, men det jeg syntes er mest spennende er økologi og zoologi.

Post navigation