Team2

Maria Langvad : biORAKEL

Maria Langvad

Jeg er 25år og i gang med mitt første semester i mikrobiologi. Jeg har stor interesse rundt et lite studert fagområde, som er studien av mikroskopisk sopp som man finner i det marine miljø. Bachelor graden min i biologi ble tatt i her i Bergen, med ett år som utvekslingsstudent i Australia.

Anni Sofie Geithus : biORAKEL

Anni Sofie Geithus

Om meg: 2.-års masterstudent ved molekylærbiologi og tidlegare studentrepresentant for instituttrådet ved gamle MBI/nye BIO og styremedlem av Helix. Har gjennom fleire år vorte utsett for molekylærbiologien sitt nådelause regime kva gjeld rapportskriving til halv fem på morgonen og desperate timar med førebuing til lab/forelesning/kolokkvie/presentasjonar. Gir faget meg av og til lyst til å kaste ei PCR-maskin ut vindauget? Absolutt, men eg er her enno! Som Orakel lover eg å gjere mitt beste for å hjelpe mine medstudentar med mol-relaterte oppgåver. Hit me!

Marius Takvam : biORAKEL

Marius Takvam

Jeg er 25 år, og går 1. året på master graden bærekraftig havbruk ved Universitetet i Bergen. Jeg har et ønske om å skrive en master innenfor fysiologi som er et fag jeg har ekstra interesse for. I tillegg til å være fulltidsstudent jobber jeg deltid på Blom fiskeoppdrett, noe jeg har gjort de siste 5 årene. Mine interesser er derfor spesielt i havet ettersom min nysgjerrighet for fisk og havet virkelig startet via akkurat denne deltidsjobben for rundt 5 år siden.