Team 0

Jenny Neuhaus : biORAKEL

Jenny Neuhaus

Jeg tok min bachelorgrad i biologi her ved UiB og fullførte studiet med et knallbra semester på Universitetssenteret på Svalbard (UNIS). Nå er jeg tilbake i Bergen og har begynt på master i marinbiologi. Jeg har alltid elsket havet og synes det er helt fantastisk å studere organismene som bor i det store blå. Det er nesten litt vanskelig å si hva jeg brenner mest for, men blekkspruter og marine nakensnegler faller i hvert fall under denne kategorien. Det er spesielt gøy å observere dyrelivet under vannoverflaten, og derfor dykker jeg regelmessig med dykkerklubben SUB. Jeg ser fram til et nytt semester som biORAKEL og håper dere har mange spørsmål til oss.

Marius Takvam : biORAKEL

Marius Takvam

Jeg er 25 år, og går 1. året på master graden bærekraftig havbruk ved Universitetet i Bergen. Jeg har et ønske om å skrive en master innenfor fysiologi som er et fag jeg har ekstra interesse for. I tillegg til å være fulltidsstudent jobber jeg deltid på Blom fiskeoppdrett, noe jeg har gjort de siste 5 årene. Mine interesser er derfor spesielt i havet ettersom min nysgjerrighet for fisk og havet virkelig startet via akkurat denne deltidsjobben for rundt 5 år siden.