Team1

Annika Sem Sippel Krill
biORAKEL

Hei, jeg heter Annika, og går siste året på master i molekylærbiologi. Masterprosjektet mitt er på Hormonlaboriatoriet på Haukeland, og handler om genvariasjoner lokalisert utenfor kodende DNA som er assosiert med fedme, hvor jeg prøver i identifisere hva disse gjør. Jeg har en stor kjærlighet for faget og  blir veldig glad når jeg får muligheten til å hjelpe andre med de strever med å forstå, eller bare prate om ting rundt molekylærbiologi/studiehverdag/utveksling (jeg var i Hong Kong et semester under bachelorgraden min)/valgfag/hva som helst egentlig. Håper vi sees på BiOrakel 🙂

Mari Eline Krossen Dybwad
biORAKEL

Hei! Jeg heter Mari, er 25 år og kommer fra Sandvika. Jeg har tatt en bachelorgrad i biologi ved UiB og er nå på siste året mitt av masteren i miljøtoksikologi. Jeg er interessert i det meste innenfor biologi, men botanikk har et spesielt sted i mitt bio-hjerte;) Jeg gleder meg til å svare på spørsmålene deres når dere kommer innom biORAKEL!

Erik Lund-Tønnesen
biORAKEL

Hei, eg er Erik (25) og studerer master i biodiversitet, økologi og evolusjon. Eg fullførte bacheloren min her ved UiB, og er i stor grad interessert i økologi rettet mot havet. 

  1 comment for “Team1

Comments are closed.