Team1

Saron Berhe : biORAKEL

Saron Berhe

Jeg heter Saron Berhe (22) , og startet på master innenfor fiskeribiologi høsten 2019 på UiB. Generell biologi har alltid vært min største interesse, med et ekstra fokus på marinbiologi. Derfor valgte jeg også å avslutte min bachelorgrad innenfor biologi med et semester i Australia.
Jeg håper at kunnskapen jeg har fått via bachelorgraden min vil være til stor hjelp!

Emily Marie Christiansen : biORAKEL

Emily Marie Christiansen

Hei jeg heter Emily, er 22 år og går siste året på bacheloren i molekylærbiologi. Jeg har tatt alle de obligatoriske emnene tilhørende bacheloren i mol, så bare koselig om du stikker innom og gir meg litt trivia! For tiden holder jeg på med prosjektoppgave og er i prosessen med å søke utveksling så bare å spørre om det også. Jeg er veldig opptatt av miljø, og ikke så glad i sykehus, så er spent på å se hva jeg kan gjøre med graden min? Går kanskje over til miljø toksikologi etter hvert? Er derfor det er så kos å få henge med bio studentene også. Ellers er jeg lidenskapelig opptatt av båtturer, sene timer på lesesalen, og å si hvordan man egentlig har det.

Tonje Olsen Totland : biORAKEL

Tonje Olsen Totland

Jeg heter Tonje, er 24 år gammel og har nettopp startet på master i biodiversitet, evolusjon og økologi. Jeg tok bacheloren i biologi her ved UiB, og fullførte graden med et spennende semester på utveksling i Australia. Biologi har alltid vært av stor interesse, men det jeg syntes er mest spennende er økologi og zoologi.

Ørjan Vabø : biORAKEL

Ørjan Vabø

Jeg heter Ørjan Vabø, er 22 år (1996), og tar for tiden mastergrad i marinbiologi her på UiB (første semester). Bachelorgraden tok jeg på UiB de to første årene, før jeg hadde to fantastiske semestre, først på University of Otago på New Zealand høstsemesteret, og på UNIS på Svalbard vårsemesteret.
Jeg har alltid vært veldig opptatt av havet - men interesserer meg for det meste innen biologi.
Ser veldig fram til å hjelpe til som biORAKEL i løpet av høsten.

1 comment for “Team1

Comments are closed.